Volcano endelig til Danmark

CPH PIX. Rúnar Rúnarssons "Volcano" har siden sin premiere i Cannes sidste år turneret jorden rundt med stor succes. På mandag er turen kommet til Danmark.

"Volcano" har været en af de mest efterspurgte danske film på internationale festivaler det seneste år. Det er blevet til visninger på mere en 40 festivaler og priser i bl.a. Chicago, Montreal og Sao Paolo. Nu lægger "Volcano" vejen forbi Aarhus og København i forbindelse med CPH PIX. Rúnar Rúnarsson vil være til stede ved begge visninger.

Det dansk-islandske drama fortæller historien om den stædige og stolte Hannes, der bliver pensioneret og derefter må sætte en ny kurs for sit liv.

Visninger

23. april kl. 21.45, Øst for Paradis Aarhus, Billet eller tlf. 8619 3122

27. april kl. 20:00, Empire Bio, Billet eller tlf. 3536 0036

Læs mere om "Volcano" på CPH PIX's hjemmeside.

"'Volcano' er en kærlighedsfilm med nogle problematikker, de fleste kan nikke genkendende til. I alle mine karakterer – om det er en gammel mand eller en ung pige – kan jeg identificere træk fra mig selv," fortæller den islandske instruktør i et interview med FILM.

Læs hele interviewet: Udbrud.

"Volcano" er produceret af Thor Sigurjonsson, Skuli Malmquist, Thomas Gammeltoft og Egil Dennerline for islandske Zik Zak Filmworks og danske Fine & Mellow med støtte fra New Danish Screen.


Læs mere om "Volcano" på CPH PIX's hjemmeside

  • 23. april kl. 21.45, Øst for Paradis Aarhus, Billet eller tlf. 8619 3122
  • 27. april kl. 20:00, Empire Bio, Billet eller tlf. 3536 0036

 


Trailer