WORLD CINEMA DK

Det københavnske teater Edison slår nu dørene op for en ny biograf, der viser world cinema-film. WORLD CINEMA DK byder på den første film "Silent Waters", en pakistansk-fransk produktion af den pakistanske instruktør Sabiha Sumar, søndag den 21. januar kl. 15.

"Silent Waters" fortæller om en mor, der bor med sin 18-årige søn i et pakistansk område, der med et slag bliver erklæret muslimsk af islamiske fundamentalister. Den stærkt ændrede situation ændrer også sønnen, så hun selv har svært ved at genkende ham.

WORLD CINEMA DK er en del af et nystartet samarbejde mellem C:NTACT, Salaam DK og Det Danske Videoværksted. Projektet, som bl.a. er støttet af Bikubenfonden og Det Danske Filminstitut, arbejder på at inddrage flere nydanske filmtalenter og filminteresserede i det danske filmmiljø.

Der vises kort- og spillefilm fra hele verden den 3. søndag i hver måned fra kl. 15. Billetter koster kun 30 kr., og der vil også blive budt på café, oplægsholdere, DJs, udstillinger m.m. Den 3. mandag i hver måned er der gratis filmvisninger for grundskoler og gymnasier fra kl. 10 til 12.

WORLD CINEMA DKs forestillinger vises på Edison - Betty Nansen Teatrets Anneksscene. Billetbestilling på Betty Nansen Teatrets billetkontor eller pr. e-mail: billet@bettynansen.dk.

Følg med på www.worldcinema.dk

For yderligere oplysninger:
WORLD CINEMA DK Malene Rungvald, 2390 0129, rungvald@bettynansen.dk