Yderst Hemmeligt på IDFA Forum

TRANSMEDIA. Det selvbiografiske dokumentarspil "Yderst Hemmeligt" er på vej til filmfestivalen i Amsterdam, hvor det deltager på et finansieringsforum. FILMupdate har mødt spillets instruktør for at høre, hvor langt holdet bag er med den nyskabende produktion.

Trine Laier udviklede "Yderst Hemmeligt" som afgangsprojekt fra animationslinjen på Filmskolen i 2012. Spillet, der er en blanding af animation, computerspil og selvbiografisk dokumentar, har nu modtaget støtte i Danmark, og når IDFA i Amsterdam åbner den 20. november, vil Trine Laier også være til stede for at præsentere det foreløbige projekt på kofinansierings- og koproduktions-markedet IDFA Forum.

FILMupdate har talt med Trine Laier for at høre om visionen bag spillet, og hvordan fremtiden ser ud for "Yderst Hemmeligt":

"Yderst hemmeligt" er instrueret af Trine Laier og produceret af Lise Saxtrup for Klassefilm med støtte fra Nordic Game, manuskriptudviklingsstøtte fra New Danish Screen og idéudviklingsstøtte fra Spilordningen ved Det Danske Filminstitut. Projektet forventes at blive lanceret i 2015.