You & Me Forever

En god del af Kaspar Munks anden spillefilm "You & Me Forever" er allerede indspillet på Filmværkstedet, og nu har instruktøren fået produktionsstøtte fra Det Danske Filminstitut, så filmen kan ses i biograferne i 2012.

Umiddelbart efter at Kaspar Munk sidste sommer havde haft premiere på sin første spillefilm "Hold om mig", gik han i gang med optagelserne til filmen "You & Me Forever" i Filmværkstedets regi.

"You & Me Forever" handler om den første gang og om venskabet som en symbiose, der på et eller andet tidspunkt må brydes, fordi der kommer noget i vejen i ens egen udvikling. Om de venskaber i teenagetiden, som betød alt, men pludselig forsvinder.

Pigerne Laura og Christine er bedste veninder og har altid været det, men da Laura møder den mystiske og spændende Maria, tager venskabet en voldsom drejning. For Laura vender mødet op og ned på den verden, hun troede hun kendte.

Kaspar Munk bekender sig til improvisation som arbejdsform. Plottet i filmen er etableret og nedskrevet på forhånd, men manuskriptet er dialogløst, og instruktøren arbejder med skuespillernes egen evne til at skabe naturlige figurer ud fra hans anvisninger.

Skuespillerholdet består af Julie Brochorst Andersen, Emilie Kruse og Benjamin Wandschneider, der alle spillede med i "Hold om mig", og desuden Frederikke Dahl fra "Frit fald", Allan Hyde, som har spillet med i flere danske serier og i den amerikanske "True Blood", og Cyron Melville fra "Fighter" og "Vanvittig forelsket".

På et tidspunkt i forløbet valgte instruktøren sammen med producer Anders Toft Andersen, som også producerede "Hold om mig", at søge støtte på Det Danske Filminstitut ud fra en sekvens af filmen på 28 minutter, der allerede var klippet sammen.

Filmkonsulent Rasmus Horskjær har nu givet 3,1 mio. kr. i produktionsstøtte til filmen, der produceres af Nimbus Film. De resterende optagelser er i gang, og der er premiere i foråret 2012.