Zoonies begejstrer i USA

SPIL. Det danske Nintendo DSi-spil "Zoonies" får flotte ord med på vejen ved den amerikanske release.

"Zoonies", der er udviklet af Århus-baserede Kiloo, har på det anerkendte spil-site IGN fået en score på 8.0 på en skala, der går op til 10.0. En score, der får vedhæftet ordene "Great".

I spillet, der er tilladt for selv de mindste, skal man få den lille løveunge Leo igennem en række baner. Man styrer ikke Leo direkte. Spillerens opgave er at bane vejen for Leo, så han kommer sikkert igennem spillet uden at blive fanget af Makatu.

Ansøgnings-frist til Spilordning

Der er ansøgningsfrist til Spilordningen torsdag den 29. september klokken 12.00.

Filminstituttet inviterer til orienteringsmøde om Spilordningen tirsdag den 6. september klokken 15.00 – 16.00 i Bio Carl i Filmhuset, Gothersgade 55, 1123 København K.

Spilordningen kan yde støtte til ideudvikling og projektudvikling til spil og råder over i alt 20 millioner kroner over fire år.

Støttevejledning og ansøgningsskema for Spilordningen vil være tilgængelige på www.dfi.dk/spilordningen fra den 6. september.

IGN's anmelder skriver:

"Det er små detaljer […] som gør Zoonies til en fornøjelse at spille hele vejen igennem i Leos forsøg på at flygte fra den onde Makatu, og det er derfor dette spil fortjener en stærk anbefaling fra mig."

Zoonies - Escape from Makatu Review

"Zoonies" er det første af de spil, der er støttet af DFI's spilordning, som udkommer til Nintendo DSi.

Spillet har været tilgængeligt i Europa og Australien siden april og koster 500 Nintendo-point.

www.kiloo.com

Trailer