enda

Ankomst fra Grønland

Danmark, 1932

3 min.Dokumentariske optagelser

Skibet "Th. Stauning" ankommer til havn fra Grønland. M/S Th. Stauning var ved Grønland i 1931 og 1932 og deltog her i marinens luftopmåling af den store danske ø.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Ankomst fra Grønland
Dansk titel Ankomst fra Grønland
Emneord Skibe, Havne, Grønland, 1930-1939
Produktionsland Danmark
Internationalt salg
Tekniske data 35 mm, Sort-hvid, Stum
Comment Fra Dansk Søulykke statistik: Paa Rejse fra Island til Hull med Fisk. Havareret d. 22/12 1933 i Atlanterhavet. Indberetning til Board of Trade dat. 27/12 1933:
"Kl. 23, da T.S. under en S.-lig Storm befandt sig 30 Sin. S. for Island, slog en Sø ind over Skibet og beskadigede Broklædningen, Styrehuset og Husene i Borde. Endvidere blev en Del af Skanseklædningen paa Bb.s Side bortrevet af Søen. Anm. Aarsagen til Havariet var haardt Vejr".
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF