enda

Børnehjem

Danmark

4 min.Dokumentariske optagelser

Borgmester Ernst Kaper og en række fine gæster besøger børnehjemmet Gammel Nærumgaard, bl.a. ses Thorvald Stauning og Nina Bang. Børnehjemmets personale, børn og gæster stiller op til fotografering, men fotografens fokus er primært på gæsterne. Derefter optagelser fra borgmester Kapers kontor. Optagelserne er uden årstal.
Ernst Kaper (K) var borgmester for magistratens l. afdeling fra 1917-1940. Børnehjemmet blev grundlagt i 1906 og modtog fattige københavnske børn, som ikke havde "legemlige eller moralsk problemer".
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Børnehjem
Dansk titel Børnehjem
International titel A Children's home
Andre titler Borgmester Kaper, Borgmester Kaper indvier børnehjem
Emneord Børnehjem, Børneforsorg, Børn, 1920-1929
Medvirkende Ernst Kaper
Produktionsland Danmark
Internationalt salg
Tekniske data 100 meter, 35 mm, 1,33:1, Sort-hvid, Stum
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab

Medvirkende

Medvirkende Ernst Kaper

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF