enda

Carlsberg Funktionærforening 1931-1933

Danmark, 1933

21 min.Dokumentariske optagelser

Optagelser fra Carlsberg Funktionærforenings sommerudflugter 1931-1933. 50 ansatte har meldt sig til sommerudflugten i 1931. De glade og feststemte deltagere mødes foran Carlsbergs hovedkontor og kører derefter afsted til Fiskebæk Hotel. Undervejs punkterer en af bilerne, og det koster foreningen en omgang romtoddyer på Hotel Frederiksværk. I 1932 er der endnu større tilslutning til sommerudflugten, og vejret er fremragende. Denne gang går turen til Hornbæk. Undervejs gør deltagerne holdt ved Skovlyst Kro, hvor der drikkes afsvalende sjusser. Derefter er det videre til Bondegården i Hornbæk og Hornbæk Strand, hvor deltagerne boltrer sig på standen og i havet. Efter sådan en omgang, skal sult og tørst stilles. Det bliver den på Hornbæk Smørrebrødscentral, hvor frokosten bliver skyllet ned med en stor Carlsberg fra fad. Lørdag den 10. juni 1933 går udflugten til Trægaarden i Roskilde, hvor der er fugleskydning og en række andre aktiviteter. Indimellem sommerudflugterne ses optagelser fra Carlsbergs hovedkontor, hvor personalet hygger sig i gårdhaven og på tagterrassen med kaffe, cigaretter og øl - selvfølgelig fra Carlsberg.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Carlsberg Funktionærforening 1931-1933
Dansk titel Carlsberg Funktionærforening 1931-1933
International titel The Carlsberg Employee Society 1931-1933
Emneord Carlsberg, Udflugter, Sommer, Fugleskydning, Foreninger, Strande, Foreningsliv, Hornbæk, Vedbæk, Roskilde, Frederiksværk, København, Farum, 1930-1939
Produktionsland Danmark
Internationalt salg
Tekniske data 250 meter, Farve, Stum
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF