enda

Dagligliv i Han Herred

Danmark, 1981

43 min.Dokumentariske optagelserPrivate optagelser

Del 1:Private optagelser fra Han Herred. Blandt feriebilleder, udflugter, diverse byggeprojekter og familiesammenkomster ses togtrafikken på Bonderup Station, rutebilen Løgstør-Brovst, Hvalpsund Havn og et større bygge-anlægsprojekt med rejsegilde (17:40-31:15).

Del 2:Private optagelser fra Han Herred. Juletræsfest og juleaften, isvinter, nytårsaften, sommerfest i Bonderup, diverse festlige komsammener med spisning og dans, endnu en juleaften og nytårsfest. Derudover familieudflugter, sommerferie, sammenkomster og hverdagsliv.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Dagligliv i Han Herred
Dansk titel Dagligliv i Han Herred
International titel Private footage from Han Herred
Emneord Hanherred, Dagligliv, Familieliv, Sommerhuse, Vinter, Byggeri, Anlægsarbejde, Børn, Leg, Ridning, Optog, Fester, Jammerbugt kommune
Fotograf Peter Jensen
Produktionsland Danmark
Tekniske data 8, Farve, Stum
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab

Foto

Fotograf Peter Jensen

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF