enda

Dejlige Danmark

Danmark, 1925

5 min.DK/Dokumentarfilm

Diverse optagelser fra forskellige steder i Danmark: Stevns Klint, Kronborg Slot, et ensomt hus på den jyske hede, Holger Drachmanns grav og Admiralgården i Skagen, Viborg Domkirke, Valdemars Slot i Svendborg, Eremitagesletten i Jærgersborg Dyrehave, Kalø Slotsruin ved Djurslands sydkyst, Aarhus Havn, en mølle, en kirke og en bondegård. Årstal er anslået.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Dejlige Danmark
Dansk titel Dejlige Danmark
International titel Wonderful Denmark
Emneord Slotte, Viborg, Svendborg, Aarhus, Stevns Klint, Kronborg Slot, Helsingør, Eremitagen, Skagen, Kalø Slotsruin, Jægersborg Dyrehave, Dyrehaven, Kirker, 1920-1929
Fotograf Poul Eibye
Produktionsland Danmark
Produktionsselskab Kinografen
Internationalt salg
Tekniske data 35 mm, 1,33:1, tintet, Stum
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab Kinografen

Foto

Foto Poul Eibye

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF