enda

El club

Pablo Larraín, Chile, 2015

98 min.U/Spillefilm

I et afsides hus i en lille kystby i Chile bor fire mænd. Hver af dem er sendt her til for at rense sig for de synder de har begået som katolske præster. Sammen lever de under strenge regler håndhævet af nonnen, søster Mónica.
Den skrøbelige stabilitet, gruppen har opbygget, afbrydes abrupt, da en femte præst ankommer og med sig bringer en fortid, som de alle troede de havde lagt bag sig.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser Materialer
Original titel El club
Dansk titel El club
Instruktør Pablo Larraín
Medvirkende Alfredo Castro, Antonia Zegers, Marcelo Alsono
Produktionsland Chile
Dansk distribution Angel Distribution
Dansk biografpremiere 29.10.2015
Aldersgrænse Tilladt for børn fra 15 år
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Producent Fabula
Dansk distribution Angel Distribution

Instruktion

Instruktion Pablo Larraín

Medvirkende Alfredo Castro
Medvirkende Antonia Zegers
Medvirkende Marcelo Alsono

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Anmeldelser og artikler

I Cinematekets bibliotek kan du finde disse anmeldelser og avisartikler om filmen:
Type Kilde Forfatter Date
Anmeldelse Berlingske Tidende Louise Kidde Sauntved 2015-10-29