enda

En Grimm historie

71 min.U/SpillefilmBørnefilm, Animation

Den er helt gal i Eventyrland. Snehvide er travlt optaget af at hænge ud med sine veninder Rødhætte, Guldlok og Little Bo Peep, og derfor ser hun ikke katastrofen, der truer Eventyrland. Snehvides far skal nemlig giftes med den onde og udspekulerede heks Lady Vain. Og når Lady Vain er blevet dronning af Eventyrland, vil hun overtage magten og gøre alle andres liv til et eventyrligt helvede.

Kan Snehvide - med lidt hjælp fra De tre små grise og De syv dværge - nå at forhindre katastrofen, før det er for sent i denne morsomme og uimodståelige gendigtning af eventyrenes ABC.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Happily N'Ever After
Dansk titel En Grimm historie
Instruktør Steven E. Gordon
Produktionsselskab Kickstart Productions
Dansk distribution Scanbox Entertainment Danmark A/S
Aldersgrænse Frarådes børn under 7 år
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Produktionsselskab Kickstart Productions
Dansk distribution Scanbox Entertainment Danmark A/S

Instruktion

Instruktion Steven E. Gordon

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.