enda

Eventyrlige Arktis

Adam Ravetch, USA, 2007

81 min.

Livet som dyreunge på Arktis er hårdt. Man skal kæmpe for at skaffe sig føde, og man lever med en konstant trussel fra rovdyr hængende over hovedet. Derudover er klimaændringerne godt i gang med at ødelægge levebetingelserne for livet højt mod nord. EVENTYRLIGE ARKTIS følger to dyreungers liv gennem 15 spændende år. Mød isbjørneungen Nanu og hvalrosungen Seela, to dyr der er naturlige fjender, men som deler de samme livsbetingelser i en iskold verden, hvor skønhed og livsfare er to sider af samme sag.
Folkene bag PINGVINMARCHEN og NATIONAL GEOGRAPHIC inviterer på et kig ind i dyreungernes fascinerende og dramatiske liv.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Artic Tale
Dansk titel Eventyrlige Arktis
Instruktør Adam Ravetch
Produktionsland USA
Produktionsselskab Visionbox Pictures
Dansk distribution Scanbox Entertainment Danmark A/S
Aldersgrænse Tilladt for alle
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Produktionsselskab Visionbox Pictures
Dansk distribution Scanbox Entertainment Danmark A/S

Instruktion

Instruktion Adam Ravetch

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.