enda

F.L. Smidth & Co. familiefilm - 1933

Danmark, 1933

10 min.Dokumentariske optagelserPrivate optagelser

Privat familiefilm af erhvervsfamilierne omkring F.L. Smidth & Co., grundlagt af ingeniørerne Frederik Læssøe Smidth (1850-1899), Alexander Foss (1858-1925) og Poul Larsen (1859-1935). Familierne kom også sammen privat. Her er de bl.a. i sommerhuset i Skeldal nær Salten Langsø i Midtjylland og ved "Høvildgård", Alexander Foss' tidligere gods ved Silkeborg.
Følgende indholdsbeskrivelse stammer fra filmens originale dåse:
"På Skeldal trappe. Carsten Pedersen? Christian Kampmann med harmonika. På tennisbanen også med Ahlmann-Olsen og Gunnar Kærgård. Søster og Bodil til hest ved Skeldal. Katha i kravlegård. Fosser ved gyngerne med Myginds. På Høvilds trappe med Frederiks børn."
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel F.L. Smidth & Co. familiefilm - 1933
Dansk titel F.L. Smidth & Co. familiefilm - 1933
International titel F.L. Smidth & Co. family films - 1933
Emneord 1930-1939, Familieliv, Fritidsaktiviteter, Personalhistorie, Silkeborg, Midtjylland, F.L. Smidth & Co., Erhvervsvirksomheder
Produktionsland Danmark
Internationalt salg
Tekniske data Sort-hvid, Stum
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF