enda

F.L. Smidth & Co. familiefilm - Efteråret 1928

Danmark, 1928

14 min.Dokumentariske optagelserPrivate optagelser

Privat familiefilm af erhvervsfamilierne omkring F.L. Smidth & Co., grundlagt af ingeniørerne Frederik Læssøe Smidth (1850-1899), Alexander Foss (1858-1925) og Poul Larsen (1859-1935). Familierne kom også sammen privat. Her er de bl.a. i familien Smidths hus på Amalievej 3 på Frederiksberg, på ferie i Frankrig og i sommerhuset i Skeldal nær Salten Langsø i Midtjylland.

Følgende indholdsbeskrivelse stammer fra filmens originale dåse:
"På Amalievej, Torkild i barnevogn med Jørgen og Kelsen i Frederiksberg Have. På Folebakke med Kjærgårds, der fiskes efter tudser; sneboldskamp på Folebakke. Frankrig ved stranden med Einar. Og børnene, i haven i Cette med Jørgen og Torkild. På Amalievej med Bror og Søsters børn, Fru Bendix-Hansen, der samles pærer."
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel F.L. Smidth & Co. familiefilm - Efteråret 1928
Dansk titel F.L. Smidth & Co. familiefilm - Efteråret 1928
International titel F.L. Smidth & Co. family films - Autumn 1928
Emneord F.L. Smidth & Co., Familiehistorie, Familieliv, 1920-1929, Frederiksberg, Frederiksberg Have, Børneliv, Frankrig, Strandliv
Produktionsland Danmark
Tekniske data Sort-hvid, Stum
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF