enda

Jørlunde sogn i hverdag og fest

Danmark, 1967

65 min.Dokumentariske optagelserPrivate optagelser

Jørlunde Sogneforening præsenterer Jørlunde og omegn med kirken som det naturlige centrum. Det stille landsbyliv leves med børn og gamle. Områdets gårde præsenteres tillige med møbelfabrikken Cavallo. Børnene går i Jørlunde Sogneskole, hvor der bl.a. afholdes idrætsdag. Foreningslivet repræsenteres af skytteforeningen og FDF-spejderne, hvorefter sognets andre småbyer besøges: Sperrestrup, Skenkelsø, Hagerup og Sundbylille. Nye tider er dog på vej: byggeri af Metalskolen og parcelhusudstykningen Maglehøj i Ølstykke.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Jørlunde sogn i hverdag og fest
Dansk titel Jørlunde sogn i hverdag og fest
International titel The everyday life in Jørlunde
Emneord Landsbyer, Møbler, Landbrug, Kirker, Landsbykirker, Spejderbevægelsen, Landliv, Skolevæsen, Idræt, Ølstykke, Jørlunde, 1960-1969
Fotograf Knud Pedersen
Lyd H. Kyllesbech
Produktionsland Danmark
Internationalt salg
Tekniske data Farve, Stum
Comment Produceret på initiativ af Jørlunde Sogneforening.
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab

Produktion

Produktion H. Kyllesbech
Produktion Knud Pedersen

Foto

Foto Knud Pedersen

Lyd

Lyd H. Kyllesbech

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF