enda

Klip fra Vestsjælland

Danmark

11 min.Dokumentariske optagelser

Farveoptagelser fra Stenlille, Dianalund (hvor vi ser Cirkus Royal og Kolonien Filadelphia), Vordingborg og Kalundborg: byer, kirker, landskaber, naturen. Soldater bærer ammunition m.m. væk fra nedlagt forsvarsbatteri. En ung kvinde vandrer rundt med rygsæk og fungerer som en slags rejseguide i det smukke landskab. Kartoffelhøst og landliv. Færgen Freia, som sejler mellem Korsør og Nyborg. Filmen er uden årstal, men formentlig fra umiddelbart efter 2. Verdenskrig.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Klip fra Vestsjælland
Dansk titel Klip fra Vestsjælland
International titel Footage from West Zealand
Emneord Vestsjælland, Cirkus, Kolonien Filadelfia, Hverdagsliv, Livet på landet, Landskaber, Vandreture, Landsbyer, Friluftsliv
Produktionsland Danmark
Internationalt salg
Tekniske data Farve, Stum
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF