enda

Kompilation fra Korsør

Danmark, 1936

12 min.Dokumentariske optagelser

Filmfarce optaget i Korsør:
Scener på torvet ved slagterbod. Tyveknægt springer ud af vindue og forfølges af folkemasse, fanges af politiet og slæbes væk.
Herfter dokumentariske optagelser: Rejsegilde på Halsskovskolen 5. maj 1923, festdag i Boeslunde, konfirmander og gæster foran kirke, biografen - tilskuere myldrer ud efter forestilling. Filmfarcen fortsætter (mellemtekster forklarer handlingen). Til slut igen dokumentariske optagelser fra fodboldkamp søndag d. 7. april 1936 mellem Vejen og Korsør. Efter kampen mylrer tilskuerne ud.

Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Kompilation fra Korsør
Dansk titel Kompilation fra Korsør
International titel Compilation from Korsør
Emneord Konfirmation, Filmoptagelser, Rejsegilder, Biografer, Fodbold, Korsør, 1920-1929
Produktionsland Danmark
Tekniske data 35 mm, 1,33:1, Sort-hvid, Stum
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.