enda

Let's Be Cops

Luke Greenfield, USA, 2014

104 min.U/Spillefilm

To venner klæder sig ud som politimænd til et kostumebal, og på vej hjem opdager de, at alle tror, at de er rigtige politifolk. De udnytter hurtigt situationen og begynder at optræde som politi. Da de to selvudråbte "helte" pludselig bliver viklet ind i gangsterkriminalitet og en sag med korrupte betjente, kommer deres falske identitet på en alvorlig prøve.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Let's Be Cops
Dansk titel Let's Be Cops
Instruktør Luke Greenfield
Medvirkende Jake Johnson, Damon Wayans Jr., Rob Riggle
Produktionsland USA
Produktionsselskab Genre Films
Dansk distribution SF Studios, Filmcompagniet - SF Film, Warner og Twentieth Century Fox
Dansk biografpremiere 02.10.2014
Premierebiografer København: CinemaxX, Palads. Omegn: Drive-In, Lynge, Lyngby NF, Rødovre Atlas, Tåstrup NF. Provins: Esbjerg NF, Fredericia, Helsingør, Herning NF, Hillerød NF, Hjørring, Holbæk, Holstebro, Horsens, Kolding, Næstved Bio, Næstved NF, Odense CM, Odense NF, Randers NF, Roskilde, Silkeborg, Slagelse, Struer Svendborg, Vejle, Viborg, Aalborg NF, Århus CM, Århus NF
Aldersgrænse Tilladt for børn fra 11 år
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Produktionsselskab Genre Films
Dansk distribution SF Studios, Filmcompagniet - SF Film, Warner og Twentieth Century Fox

Instruktion

Instruktion Luke Greenfield

Stills

Stills Frank Masi

Medvirkende

Ryan Jake Johnson
Justin Damon Wayans Jr.
Segars Rob Riggle

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.