enda

Mellem hav og fjord

Danmark, 1970

25 min.DK/DokumentarfilmTuristfilm

En tur gennem Han Herred starter ved Øland Mølle (Oxholm Mølle). Dæmningen mllem Øland og Gøl er en af de smukkest bevarede i dansk natur. Folkefest og dyrskue i Brovst 13.-14. juni. Optog gennem byen med pigegarder og 'indianere' til hest. Hele optoget marcherer til festpladsen, hvor der er ringridning og tivoli. Turen gennem Han Herred smukke natur går videre til badelivet på Tranum Strand over Jannom Kjøt til fjerkræslagteriet i Brovst.

Musik: Skovsgårdskolens Orkester og Brovst Pigegarde.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Mellem hav og fjord
Dansk titel Mellem hav og fjord
International titel Between sea and fjord
Emneord Nordjylland, Hanherred, Naturen, Brovst, Dyrskuer, Optog, Ringridning, Landsbyer, Vesterhavet, Strandliv, Fjerkræslagterier, Jammerbugt kommune, 1970-1979
Produktionsland Danmark
Tekniske data 16 mm, Farve, Tone
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab
Rekvirent Brovst Turistforening

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF