enda

The Michael Jackson Story

Allan Moyle, Canada, 2004

87 min.

For første gang en spillefilm baseret på Michael Jacksons liv. Den utrolige historie om The King Of Pop afsløres i dette fængslende og afslørende portræt af det musikalske geni og legenden, Michael Jackson.
Hvem er han? Hvordan kom det så vidt? Hvilken indflydelse har han haft på popmusikken, og hvad er det ved ham, der har gjort ham til et ikon for flere generationer af fans?
Det er et portræt af én af musikhistoriens mest talentfulde personligheder - og samtidig et af branchens mest tragediefyldte liv. Filmen går bag overskrifterne og giver et indgående kendskab til den beundrede og mystiske superstar, Michael Jackson.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel The Michael Jackson Story
Dansk titel The Michael Jackson Story
Instruktør Allan Moyle
Produktionsland Canada
Produktionsselskab Blueprint Pictures
Dansk distribution Scanbox Entertainment Danmark A/S
Aldersgrænse Tilladt for børn over 11 år
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Produktionsselskab Blueprint Pictures
Dansk distribution Scanbox Entertainment Danmark A/S

Instruktion

Instruktion Allan Moyle

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.