enda

Naruto

Tomoko Gushima, Japan, 2002

184 min.

Den forældreløse Naruto Uzumaki, drømmer om at blive ninja-helt. Men han er også en ballademager og skaber mange problemer for sig selv. Naruto kæmper for at få styr på sit temperament og sine jutsuer, så han kan bestå ninja-eksamen. Men efter ninja-eksamen venter de mange missioner, og udfordringerne kan nogle gange antage større dimensioner end forventet.
DVDen indeholder følgende episoder:
Naruto Uzumaki, Mit navn er Konohamaru, Sakura og Sasuke - venner eller fjender, Bestå eller forsvind - den første prøve, I er dumpet - Kakashis beslutning, En farlig mission - rejsen til bølgeriget, Djævelen fra Kilgakul, Smertens ed.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Naruto
Dansk titel Naruto
Instruktør Tomoko Gushima
Produktionsland Japan
Produktionsselskab Tokyo Television
Dansk distribution Scanbox Entertainment Danmark A/S
Aldersgrænse Tilladt for alle, men frarådes børn u. 7
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Produktionsselskab Tokyo Television
Dansk distribution Scanbox Entertainment Danmark A/S

Instruktion

Instruktion Tomoko Gushima

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.