enda

Nattevagt

12 min.DK/DokumentarfilmOplysningsfilm, Udviklingsbistandsfilm

Som solen går ned, er to mænd på vej på arbejde i et ambassadekvarter i Nairobi. Ligesom mange andre af deres naboer i slummen, har de fundet arbejde som vagter, i en by, der er kendt som én af verdens farligste.

12 timer som nattevagter har de foran sig, vogtende en diplomatfamilies sikkerhed. Da klokken slår 18, mødes de ved porten til det hvide hus: Abraham, den unge nattevagt og Hesbon, den ældre.

Mens chikaderne kommer frem, gør de to mænd sig klar til endnu en nat uden søvn. - Og som natten falder på, kommer flere af livets store spørgsmål frem.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Nattevagt
Dansk titel Nattevagt
Emneord Arbejdsliv, Kenya, Nairobi, Vagtpersonale
Instruktør Lea Hjort Mathiesen, Carl Olsson
Produktionsland Danmark
Internationalt salg
Comment Støttet af Danidas Oplysningsbevilling i forbindelse med Danidas Verdensbilledelegat
Land: Nairobi, Kenya
Hold: 5
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab

Instruktion

Instruktion Lea Hjort Mathiesen
Instruktion Carl Olsson

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF