enda

[Om befrielsen i provinsen]

Danmark

40 min.Dokumentariske optagelser

Filmen er en amatørfilm med optagelser fra provinsen i tiden efter befrielsen. Den har hverken handling eller udsagn, og er mere eller mindre tilfældigt stykket sammen af forskellige optagelser fra en engelsk militærlejr, en landevej ved Bodum, tyske flådeenheder ved Hirtshals og amerikanske soldater i Jylland. Der er danske mellemtekster.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel [Om befrielsen i provinsen]
Dansk titel [Om befrielsen i provinsen]
Emneord Anden Verdenskrig, Soldater, Jylland, Besættelsestiden, Nazisme, Befrielsen, Kolding, Røde Kors, Amerikanske soldater, Hirtshals, Frederikshavn, 1940-1949
Produktionsland Danmark
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF