en | da

Patti Cake$

Geremy Jasper, Danmark, 2017

109 min., DK/Spillefilm

Patricia Dombrowski aka. Patti Cake$ aka. Killa P. er klar til at indtage hiphopscenen og blive en superstjerne på højde med sit store idol O-Z. Men stjernekarrieren kan til tider synes temmelig langt væk, når man er en overvægtig, hvid bartender, fanget i et nedslidt North Jersey-hjem med en stak ubetalte regninger, en rullestolskørende bedstemor og en bitter, fordrukken mor som selskab.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser Biblioteksressourcer
Dansk titel Patti Cake$
Instruktør Geremy Jasper
Produktionsland Danmark,USA
Produktionsselskaber RT Features
Dansk distribution Angel Scandinavia
Dansk biografpremiere 02.11.2017
Vurdering Tilladt for alle, men frarådes børn u. 7
Danish assessment Filmen har en let dramatisk grundstemning. Den indeholder flere voldsomme musikscener med høj lyd og dramatisk optræden, og i én scene provokerer to unge mennesker hinanden, og den ene nikker den anden en skalle. I en anden scene ses hovedpersonen lettere oprevet, da et familiemedlem kommer på hospitalet, og i flere scener ses mennesker, som er vrede og frustrerede. Da ingen mennesker kommer til skade, og da filmen også indeholder varme og positiv forløsning, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Instruktion

Instruktion Geremy Jasper

Productioncredits

Produktionsselskaber RT Features
Dansk distribution Angel Scandinavia

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Anmeldelser og artikler

I Cinematekets bibliotek kan du finde disse anmeldelser og avisartikler om filmen:
Type Kilde Author Dato
Anmeldelse Berlingske Tidende Wendt Jensen, Jacob 2017-11-02
Anmeldelse Information Christensen, Ralf 2017-11-02
Anmeldelse Morgenavisen Jyllandsposten Frank Rasmussen, Nanna 2017-11-02
Anmeldelse Politiken Skotte CHristensen, Kim 2017-11-02