enda

The powerpuff girls

Craig McCracken, USA, 2002

77 min.U/Spillefilm

Professor Utonium skaber 3 superstærke små piger - Powerpuffpigerne. Pigerne tilbyder at hjælpe professorens assistent aben Jojo, uden at vide at den vil overtage magten i byen. Da pigerne finder ud af dette, beslutter de sig for at stoppe Jojo.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Dansk titel The powerpuff girls
Original titel The powerpuff girls
Instruktør Craig McCracken
Produktionsland USA
Danske undertekster Nej
Dansk synstolkning Nej
Dansk biografpremiere 20.09.2002
Premierebiografer
Vurdering Tilladt for alle, men frarådes børn u. 7
Begrundelse Filmen indeholder en række voldsomme scener med slagsmål og ødelæggelser, bl.a. er pigernes endelige kamp mod aberne uhyggelig. Både lyd- og billedsiden er kraftig, hviket kommer tydeligt frem i de store skift mellem de forskellige scener. Da der er tale om en tegnefilm med figurer, hvis udseende ligger fjernt fra virkelige mennesker, vurderes det, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Selskaber


Instruktion

Instruktion Craig McCracken

Lyd

ADR editor Morten Folmer

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.