enda

Prinsesse Alexandrine-Louises Bryllup

Danmark, 1937

2 min.Dokumentariske optagelser

Optagelser fra Prinsesse Alexandrine-Louises bryllup med Grev Luitpold til Castell-Castell, 22. januar 1937. I Brudens hjem på Svanemøllevej - det unge par ved bryllupsgaverne. Hele familien samlet. Familien forlader brudens hjem, i sidste vogn kører prinsessen sammen med sin far, Prins Harald. Prinsessen som brud. Alle Gæsterne forsamlet. Prinsesse Alexandrine-Louise var barnebarn af Kong Frederik VIII.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Prinsesse Alexandrine-Louises Bryllup
Dansk titel Prinsesse Alexandrine-Louises Bryllup
International titel The wedding of Princess Alexandrine-Louise
Emneord Kongefamilien, Bryllupper, Tyskland, 1930-1939
Produktionsland Danmark
Produktionsselskab Lafontaine Film
Internationalt salg
Tekniske data 35 mm, Sort-hvid, Stum
Comment Prinsesse Alexandrine Louises Bryllup med Grev Luitpold af Castell-Castell. Afholdt i De Kgl. Repræsentationslokaler på Christiansborg Slot 1937
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab Lafontaine Film

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF