enda

Rings

102 min.U/Spillefilm

I gyseren ’Rings’ bliver Julia bekymret for sin kæreste, da han begynder at udtrykke interesse for en mystisk video. Alle, der har set den, dør efter sigende kun syv dage senere. For at skåne ham, ser Julia videoen, der er vedhæftet i en email. Og, ganske som forventet, begynder der at ske overnaturlige ting omkring hende. Men hun har også opdaget noget, ingen andre har set. Der gemmer sig en ny film i den oprindelige, som måske kan give svar og endelig ophæve forbandelsen.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Rings
Dansk titel Rings
Instruktør F. Javier Gutiérrez
Medvirkende Vincent D'Onofrio, Aimee Teegarden, Laura Wiggins
Produktionsland USA
Produktionsselskab Macari/Edelstein
Dansk distribution United International Pictures
Dansk biografpremiere 02.02.2017
Premierebiografer Fields, Palads og CinemaxX i København, Århus (NFB & CinemaxX), Odense (NFB & CinemaxX), Ålborg (NFB City Syd & NFB Kennedy), Albertslund, Esbjerg, Fredericia, Frederikshavn, Frederikssund, Grenå, Herlev, Herning, Hillerød (NFB), Hjørring, Holbæk, Holstebro, Horsens, Kalundborg, Kolding, Lyngby, Nykøbing Falster, Næstved (NFB & Bio), Randers, Roskilde, Rødovre (Atlas), Rønne, Slagelse, Svendborg, Sønderborg, Thisted, Tåstrup, Vejle, Viborg og Åbenrå
Aldersgrænse Tilladt for børn over 15 år
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Produktionsselskab Macari/Edelstein
Dansk distribution United International Pictures

Instruktion

Instruktion F. Javier Gutiérrez

Medvirkende

Medvirkende Vincent D'Onofrio
Medvirkende Aimee Teegarden
Medvirkende Laura Wiggins

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.