enda

Romulus, My Father

Richard Roxburgh, Australien, 2007

100 min.

Romulus, My Father er baseret på Raimond Gaitas anmelderroste erindringer af samme titel. Den fortæller historien om Romulus, hans smukke kone og deres udfordringer ved at opfostre deres søn, Raimond.
Det er historien om en dreng, der forsøger at finde fodfæste i en verden, som består dels af en far forankret i de gammeldags dyder og dels oplevelserne af at blive forsømt af en depressiv og fraværende mor.

Det er i sidste ende historien om umulig kærlighed, men også en hyldest til det ubrydelige bånd mellem forældre og børn.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Romulus, My Father
Dansk titel Romulus, My Father
Instruktør Richard Roxburgh
Produktionsland Australien
Produktionsselskab Arena Films
Dansk distribution Scanbox Entertainment Danmark A/S
Aldersgrænse Tilladt for børn over 15 år
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Produktionsselskab Arena Films
Dansk distribution Scanbox Entertainment Danmark A/S

Instruktion

Instruktion Richard Roxburgh

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.