enda

School Of Life

William Dear, USA, 2005

109 min.

Eleverne på Fallbrook Middle School har de sidste 43 år hvert år kåret Norman Warner som årets lærer. Nu en Norman død, og hans søn Matt ser det som sit livs opgave at løfte familiens tunge arv. Men Normans afløser, Mr. D, bliver en ny trussel for Matt. Han er ung, sjov og på bølgelængde med eleverne. Og i ren frustration gør Matt nu alt for at grave noget snavs frem om den populære nye lærer. Men da han endelig opdager Mr. Ds store hemmelighed, er den ikke helt, hvad Matt forventede. Og nu er han nødt til at tage sit eget liv op til revision

Ryan Reynolds (Van the Man, Blade: Trinity) lyser skærmen op som den unge og karismatiske Mr. D i en sand filmperle om at værdsætte hvert sekund, vi har. Som hans rival i spillet om elevernes gunst ses David Paymer (Mr. Saturday Night, Quiz Show), og da de to læreres indædte kamp udvikler sig til noget overraskende andet, bliver School of Life til en rørende beretning om venskab, livsglæde og medmenneskelighed.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel School Of Life
Dansk titel School Of Life
Instruktør William Dear
Produktionsland USA
Produktionsselskab School of Life Productions Inc.
Dansk distribution Nordisk Film Salgs Video A/S
Aldersgrænse Tilladt for alle
Vurdering Se Medierådets vurdering
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab School of Life Productions Inc.
Dansk distribution Nordisk Film Salgs Video A/S

Instruktion

Instruktion William Dear

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF