enda

Skolerne på Lolland-Falster

Danmark

22 min.Dokumentariske optagelser

Optagelser fra forskellige skoler på Lolland-Falster. Billeder af leg i skolegården. Undervisning i sløjd, håndarbejde, husholdningslære, musik og gymnastik med hop over buk i slowmotion. Rundbold i skolegården og anden leg. Skøjtning på frossen sø. Drengegymnastik i sal med reb-øvelser i slowmotion. Piger springer over træplint m.m. Fra omkring 1950'erne.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Skolerne på Lolland-Falster
Dansk titel Skolerne på Lolland-Falster
International titel The schools on Lolland-Falster
Emneord Lolland, Falster, Skoler, Skoleliv, Skolegårde, Skoleelever, Børn, Leg, Frikvarterer, Undervisning, Sløjd, Håndarbejde, Husholdningslære, Gymnastik, Skøjteløb, 1950-1959
Produktionsland Danmark
Tekniske data Sort-hvid, Stum
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.