enda

Som det sker

Holger-Madsen, Danmark, 1937

4 min.DK/Kort fiktionOplysningsfilm

Færdselsfilm udsendt af Justitsministeriets Udvalg for Færdselspropaganda. Trafikken på Rådhuspladsen i København er massiv: biler, busser, fodgængere, cyklister. En mor skal hente sin datter i skolen og er sent på den. Hun hyrer en taxa og skynder på chaufføren. Også ved skolen er trafikken hektisk, biler og sporvogne suser afsted, mor og datter står på hver sin side af vejen.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Som det sker
Dansk titel Som det sker
International titel Worst-case scenario
Emneord Færdselsloven, Trafik, Biler, Cykler, Færdselsulykker, 1930-1939, Færdselssikkerhed
Instruktør Holger-Madsen
Produktionsland Danmark
Produktionsselskab Fotorama
Dansk distribution Fotorama
Tekniske data 100 meter, 35 mm, Sort-hvid, Tone
Comment Bestilt af Justitsministeriets Udvalg for Færdselspropaganda. Vist i landets biografer på Justitsministeriets foranledning og er udvalgets første film.
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab Fotorama
Rekvirent Justitsministeriets Udvalg for Færdselspropaganda
Dansk distribution Fotorama

Instruktion

Instruktion Holger-Madsen

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF