enda

Sønderjyske Krigsfanger

Danmark, 1919

8 min.Dokumentariske optagelser

Efter Første Verdenskrig ankommer sønderjyske krigsfanger den 15. marts 1919 til Københavns havn ombord på S/S Primula. Stor modtagelse på havnen. Der råbes hurra. Fragmenterede optagelser af: Københavns havn - skibe sejler gennem isen. Amalienborg - Livgarden trækker op og vagtafløsning. De sønderjyske krigsfanger ombord på skibet. Sønderjyderne går ind i en bygning.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Sønderjyske Krigsfanger
Dansk titel Sønderjyske Krigsfanger
International titel Prisoners of war from Southern Jutland
Andre titler De Sønderjyske Krigsfangers Ankomst
Emneord Første Verdenskrig, Krigsfanger, Sønderjylland, Københavns Havn, Skibe, Amalienborg, Kongelige Livgarde, Den, 1910-1919
Produktionsland Danmark
Produktionsselskab Nordisk Films Kompagni
Tekniske data 35 mm, 1,33:1, Sort-hvid, Stum
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab Nordisk Films Kompagni

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF