enda

Woman's Gotta Have It

Susan Hinnum, Danmark, 1996

4 min.DK/Eksperimentalfilm

Susan Hinnum har i halvfemserne markeret sig med en række prægnante værker, der udfordrer beskuerens vanetænkning, især omkring sammenhængen mellem køn og kunst. Hendes ironiske og særdeles humoristiske kommentar til arbejdet som kunstner tager ofte udgangspunkt i selvbiografiske erfaringer, og i reglen anvender hun også, som i denne video, sig selv som hovedperson.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Woman's Gotta Have It
Dansk titel Woman's Gotta Have It
Andre titler Spin-off Vol. 1: Kunst og Video i Danmark, Spin-off Dansk og europæisk kunstvideo i halvfemserne - En videoantologi i to dele
Emneord Hinnum, Susan, Kunst, Køn, Kvinder, Videokunst, Danmark, 1990-1999
Instruktør Susan Hinnum
Manuskript Susan Hinnum
Klipper Ludvig Lohse
Produktionsland Danmark
Produktionsselskab Det Danske Filmværksted
Comment Produceret på Filmværkstedet. Prod. nr. 1996314

Selskaber

Produktionsselskab Det Danske Filmværksted

Instruktion

Instruktion Susan Hinnum

Manus

Manus Susan Hinnum

Klip

Klip Ludvig Lohse

Animation

Animation Susan Hinnum

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.