enda

Aage Haugland

(1944 - 2000)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Muppets fra rummet - Den store Muppet rejse 1999 K. Edgar Singer U/Spillefilm
Herkules 1997 Zeus U/Spillefilm
Alle tiders jul 1994 Medvirkende Tv-serie
Løvernes konge 1994 Mufasa U/Spillefilm
Sirup 1990 Goldbauer DK/Spillefilm
Flamberede hjerter 1986 Mr. Woodroof DK/Spillefilm
Parsifal 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Den otteøjede skorpion 1979 Tæppehandler Ulmus Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.