enda

Aage Redal

(1891 - 1950)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
For frihed og ret 1949 En godsejer DK/Spillefilm
En ny Dag gryer 1945 Medvirkende DK/Spillefilm
Besættelse 1944 Sognefogden DK/Spillefilm
Det bødes der for 1944 "Onkel" DK/Spillefilm
Biskoppen 1944 Kaptajnen DK/Spillefilm
Mordets melodi 1944 Medvirkende DK/Spillefilm
En Søndag paa Amager 1941 Hans, Amagerbonde DK/Spillefilm
Thummelumsen 1941 Sagfører Lassen DK/Spillefilm
Peter Andersen 1941 Medvirkende DK/Spillefilm
I de gode gamle Dage 1940 Mikkel, krovært i "Det blå Vildsvin" DK/Spillefilm
Sommerglæder 1940 Tømmerhandler Berg DK/Spillefilm
En lille Tilfældighed 1939 Medvirkende DK/Spillefilm
Bolettes Brudefærd 1938 Tanggaard, smed og sognerådsmedlem DK/Spillefilm
Sol over Danmark 1936 Jensen, Politibetjent DK/Spillefilm
Ulvejægerne 1926 Slagtermester Ditlefsen DK/Spillefilm
Don Quixote 1926 Medvirkende DK/Spillefilm
Grønkøbings glade Gavtyve 1925 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.