enda

Aage Staubo

(1886 – 1952)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bag de røde porte 1951 Medvirkende DK/Spillefilm
Kampen mod uretten 1949 Postbud DK/Spillefilm
Kristinus Bergman 1948 Medvirkende DK/Spillefilm
De pokkers unger 1947 Mortensen DK/Spillefilm
Diskret ophold 1946 Værten i sommerrestauranten DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.