enda

Aage Stentoft

(1914 - 1990)

Komponist, teaterchef, revydirektør. Far til radiojournalisten Christian Stentoft (f. 1946).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Theodor Christensen 1914 - 1967 1994 Musik DK/Dokumentarfilm
Solstik på badehotellet 1973 Musik DK/Spillefilm
Nøglen til Paradis 1970 Manus DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og Bølle 1969 Manus DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og storsmuglerne 1968 Manus DK/Spillefilm
Mig og min lillebror 1967 Manus DK/Spillefilm
Don Olsen kommer til byen 1964 Manus DK/Spillefilm
Det støver stadig 1962 Manus DK/Spillefilm
Støv på hjernen 1961 Manus DK/Spillefilm
Den grønne elevator 1961 Manus DK/Spillefilm
Vi er allesammen tossede 1959 Manus DK/Spillefilm
Kærlighedens melodi 1959 Produktion DK/Spillefilm
Pigen og vandpytten 1958 Produktion DK/Spillefilm
Lån mig din kone 1957 Producent DK/Spillefilm
Hvad vil De ha'? 1956 Produktion DK/Spillefilm
Jambo Bwana 1947 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Stjerneskud 1947 Musik DK/Spillefilm
Op med Humøret 1943 Musik DK/Spillefilm
Afsporet 1942 Produktion DK/Spillefilm
Tag til Rønneby Kro 1941 Produktion DK/Spillefilm
En mand af betydning 1941 Musik DK/Spillefilm
De tre maaske fire 1939 Musik DK/Spillefilm
Den mandlige Husassistent 1938 Musik DK/Spillefilm
C - et Hjørne af Sjælland 1938 Musik DK/Dokumentarfilm
Cocktail 1937 Komponist DK/Spillefilm
Cirkus-Revyen 1936 Musik DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.