enda

Aaron Eckhart

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bleed for This 2016 Medvirkende U/Spillefilm
I, Frankenstein 2014 Adam U/Spillefilm
Olympus has Fallen 2013 President Benjamin Asher U/Spillefilm
Erased 2012 Ben Logan U/Spillefilm
World Invasion: Battle Los Angeles 2011 Sgt. Michael Nantz U/Spillefilm
Rabbit Hole 2010 Howie U/Spillefilm
The Dark Knight 2008 Harvey Dent/Two-Face U/Spillefilm
Kærlighed & krydderier 2007 Nick U/Spillefilm
The Black Dahlia 2006 Lee Blanchard U/Spillefilm
Thank You For Smoking 2005 Nick Naylor U/Spillefilm
The Core 2003 Dr. Josh Keyes U/Spillefilm
Paycheck 2003 James Rethrick U/Spillefilm
Erin Brockovich 2000 George U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.