enda

Aase Hansen

(1935 - 1993)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Domino 1991 Troels' værtinde Tv-serie
Dr. Dip 1990 Susanne Tv-serie
Sirup 1990 Elsa DK/Spillefilm
Isolde 1989 Isoldes kollega DK/Spillefilm
Tro, håb og kærlighed 1984 Eriks mor DK/Spillefilm
Strømmens dag 1981 Åse Tv-film
Matador 1978 Dame på jernbanerestauranten Tv-serie
Ta' det som en mand, frue 1975 Dame på AF-kontor DK/Spillefilm
Spillet om Vesterbro 1973 Medvirkende Tv-film
Hvornår dør Maria? 1972 Moderen Tv-film
Nå, drenge, hvordan går det? 1969 Medvirkende Tv-film
Støv for alle pengene 1963 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.