enda

Aase Holm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bønderne 2007 Klip DK/Kort fiktion
Den hemmelige smerte 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Krøniken 2004 Klip Tv-serie
Min største gave 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
Tusindfryd 1998 Klip Tv-film
Royal Blues 1997 Klip DK/Kort fiktion
De hemmelige ord 1997 Klip DK/Dokumentarfilm
Den sommer ved havet 1994 Klip Tv-film
Gøngehøvdingen 1992 Klip Tv-serie
Landsbyen 1991 Klip, Offline-klipper Tv-serie
Kan vi bo sammen? 1988 Klip DK/Dokumentarfilm
Manden fra Mormugao 1:2 1987 Klip Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.