enda

Aase Jacobsen

(1908 – 1996)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Berlingske Tidende 1749-1949 1949 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det bødes der for 1944 Gurli DK/Spillefilm
Ved forenede Kræfter 1942 Mona, medlem i København DK/Kort fiktion
En Pige med pep 1940 Nelly DK/Spillefilm
Cocktail 1937 Medvirkende DK/Spillefilm
Hesten 1931 Medvirkende DK/Kort fiktion
Kongen af Pelikanien 1928 En hof-assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.