enda

Aase Tarp

(1922 - 1995)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Babettes gæstebud 1987 Makeup DK/Spillefilm
Piger til søs 1977 Makeup DK/Spillefilm
Piger i trøjen 2 1976 Makeup DK/Spillefilm
Piger i trøjen 1975 Makeup DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegård 1974 Makeup DK/Spillefilm
Pigen og drømmeslottet 1974 Makeup DK/Spillefilm
Den røde rubin 1970 Makeup DK/Spillefilm
Damernes ven 1969 Makeup DK/Spillefilm
Den gale dansker 1969 Makeup DK/Spillefilm
Sonja - 16 år 1969 Makeup DK/Spillefilm
Det er så synd for farmand 1968 Makeup DK/Spillefilm
Stormvarsel 1968 Makeup DK/Spillefilm
Uden en trævl 1968 Makeup DK/Spillefilm
Far laver sovsen 1967 Makeup DK/Spillefilm
Min kones ferie 1967 Makeup DK/Spillefilm
Fantasterne 1967 Makeup DK/Spillefilm
En nat i august 1967 Makeup DK/Kort fiktion
Flagermusen 1966 Makeup DK/Spillefilm
Naboerne 1966 Makeup DK/Spillefilm
Soyas tagsten 1966 Makeup DK/Spillefilm
Der var engang 1966 Makeup assistent DK/Spillefilm
Hvis lille pige er du? 1963 Makeup DK/Spillefilm
Den kære familie 1962 Makeup DK/Spillefilm
Cirkus Buster 1961 Makeup DK/Spillefilm
Poeten og Lillemor i forårshumør 1961 Makeup DK/Spillefilm
Komtessen 1961 Makeup DK/Spillefilm
Den blodrøde cirkel 1960 Makeup U/Spillefilm
Baronessen fra benzintanken 1960 Sminkør DK/Spillefilm
Pigen i søgelyset 1959 Makeup DK/Spillefilm
Frøen 1959 Makeup U/Spillefilm
3 må man være 1959 Sminkør DK/Spillefilm
Det lille hotel 1958 Makeup DK/Spillefilm
Mor skal giftes 1958 Makeup DK/Spillefilm
Amor i telefonen 1957 Sminkør DK/Spillefilm
Lise kommer til Byen 1947 Sig selv, sminkøse DK/Spillefilm
Saa mødes vi hos Tove 1946 Sminkøse på filmstudie DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.