enda

Aase Werrild

(1919 – 1973)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire i højt humør 1971 Pusling DK/Spillefilm
Et døgn uden løgn 1963 Fru Larsen, rengøringsassistent DK/Spillefilm
Pigen og pressefotografen 1963 Dame på gaden DK/Spillefilm
Sømænd og svigermødre 1962 Fru Kjær, Middelboes nabo DK/Spillefilm
Hvad vil De ha'? 1956 Kunde i fiskeboghandlen DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.