enda

Aase Ziegler

(1906 – 1975)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sejle op ad åen 1972 Merle Tv-film
Kærlighed mod betaling 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Himlen er blå 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Naar Bønder elsker 1942 Lægger stemme til nogle af Inge Hvid-Møllers sange DK/Spillefilm
Tango 1933 Kate DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.