enda

Abigail Breslin

(1996 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Zombieland: Double Tap 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Maggie 2015 Medvirkende U/Spillefilm
The Call 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Zambezia 2012 Zoe U/Spillefilm
Rango 2011 Priscilla U/Spillefilm
Kærlighed & krydderier 2007 Zoe U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.