enda

Adam Gilbert Jespersen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Uden for kærligheden 2007 Krølle DK/Spillefilm
Oskar & Josefine 2005 Peder DK/Spillefilm
En femmer 2004 Medvirkende DK/Kort fiktion
Møgunger 2003 George DK/Spillefilm
Junior 2003 Otto Tv-serie
Kald mig bare Aksel 2002 Aksel DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.