enda

Adam Greenberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Snakes on a plane 2006 Foto U/Spillefilm
Kold hævn 2002 Foto U/Spillefilm
Tror du stadig på julemanden? 2002 Foto U/Spillefilm
Inspector Gadget 1999 Foto U/Spillefilm
Kuglen 1998 Foto U/Spillefilm
Rush hour 1998 Foto U/Spillefilm
Eraser 1996 Foto U/Spillefilm
First knight - Ridderne om det runde bord 1995 Foto U/Spillefilm
Bill Rago 1994 Foto U/Spillefilm
Junior 1994 Foto U/Spillefilm
Dave 1993 Foto U/Spillefilm
Halløj i klostret 1992 Foto U/Spillefilm
Toys 1992 Foto U/Spillefilm
Terminator 2: Dommedag 1991 Foto U/Spillefilm
Tre mand og en lille dame 1990 Foto U/Spillefilm
Ghost 1990 Foto U/Spillefilm
Turner & hund 1989 Foto U/Spillefilm
De mystiske fremmede 1988 Foto U/Spillefilm
Tre mand og en baby 1987 Foto U/Spillefilm
La bamba 1986 Foto U/Spillefilm
Jernørnen 1985 Foto U/Spillefilm
Terminator 1984 Foto U/Spillefilm
Farligt brændpunkt 1984 Foto U/Spillefilm
I sidste sekund 1983 Foto U/Spillefilm
Bare drenge 1982 Foto U/Spillefilm
Varme basser 1982 Foto U/Spillefilm
Knald i karburatoren 1982 Foto U/Spillefilm
Paradiset 1982 Foto U/Spillefilm
Den barske elite 1980 Foto U/Spillefilm
Diamantkuppet 1975 Foto U/Spillefilm
Rosa - Jeg elsker dig 1972 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.