enda

Adam Holender

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Blue in the face 1995 Foto U/Spillefilm
Smoke 1995 Foto U/Spillefilm
Fresh 1994 Foto U/Spillefilm
Springturen 1989 Foto U/Spillefilm
Sea of love 1989 Foto U/Spillefilm
Street smart 1987 Foto U/Spillefilm
Drengen der ville flyve 1986 Foto U/Spillefilm
Kom ned på jorden, Simon 1980 Foto U/Spillefilm
En mand med ambitioner 1979 Foto U/Spillefilm
Stol på mig 1979 Foto U/Spillefilm
Skyggeblomster 1973 Foto U/Spillefilm
Panik i nåleparken 1971 Foto U/Spillefilm
Midnight Cowboy 1969 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.