enda

Adam McKay

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vice 2019 Instruktion U/Spillefilm
The Big Short 2015 Instruktion, Manuskript U/Spillefilm
The Yes Men Are Revolting 2014 Executive producer U/Dokumentarfilm
Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen 2013 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Hansel And Gretel: Witch Hunters 2013 Producer U/Spillefilm
The campaign 2012 Producer U/Spillefilm
Bachelorette 2012 Producer U/Spillefilm
The Other Guys 2010 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Talladega Night: The Ballad Of Ricky Bobby 2006 Instruktion
Anchorman 2004 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.